Publicitat
Ciutat

El quart ‘Paper de Ceba’ es presenta en societat aquest dissabte

La quarta edició del Paper de Ceba ja està disponible / ALBERT SEGURA

El quart número de Paper de Ceba, la revista de còmic dirigida per Ricard Efa i editada pel Diari de Sabadell, ja és a les llibreries, i aquest dissabte se’n farà la seva presentació oficial. Serà a les 18 h, a la botiga Sabadell Còmics, al carrer de Sant Antoni.

La presentació comptarà amb la presència dels cinc il·lustradors que hi participen, i que han recreat l’horta i la cuina sabadellenca. Es tracta de Ricard Efa, Cesc F. Dalmases, Pau González, Joan Alay i Roger Vidal, que retraten alguns dels cuiners de la capital vallesana i algunes de les seves obres culinàries.

Joan Alay, per exemple, ens mostra l’hort comunitari en el qual participa juntament amb les seves filles (i on sembra ceba DO Sabadell), en un to realista i costumista. Roger Vidal, d’altra banda, presenta un Mercat Central de Sabadell postapocalíptic, i Pau González evoca el record de la seva àvia per il·lustrar unes tendres vinyetes que situen les mongetes del ganxet al mapa sentimental de les olors (l’olfacte és un sentit amb una gran memòria). Cesc F. Dalmases, per la seva part, viatja al Sabadell de postguerra i presenta una historieta protagonitzada per ratolins.

Finalment, Ricard Efa ens ofereix les receptes d’una proposta de menú molt especial, cadascuna amb producte local de Sabadell com a protagonista, fetes especialment per a l’ocasió pels cuiners Josep Maria Villagrasa, del restaurant Can FeuNúria Pérez, del 9 de la Borriana; i Arnau Muñío, de Direkte Boqueria.

“En la presentació, els seus creadors oferiran la possibilitat de signar els exemplars i, millor encara, fer-hi un dibuix”, explica Rafel Sabater, propietari i fundador de Sabadell Còmics. La cita també comptarà amb la Núria Pérez i el Josep Maria Villagrasa, dos dels cuiners que han quedat immortalitzats a les pàgines d’aquest nou número del Paper de Ceba: “Potser ens porten alguna sorpresa”, avança Sabater.

Publicitat
Comentaris
To Top