Publicitat
Ciutat

Sabadell en Comú escull Edu Navarro i Cristina Molins-Pueyo com a nous coordinadors locals

Molins-Pueyo i Navarro, aquest dissabte / D.S.

L'assemblea de Sabadell en Comú (SeC) ha escollit aquest dissabte Edu Navarro i Cris Molins-Pueyo com a nous coordinadors locals, en substitució del grup motor provisional que hi havia fins ara. A l'executiva del partit estaran acompanyats de 16 persones més, i també s'ha escollit un consell de 34 persones. L'acte s'ha celebrat al centre cívic de Cal Balsach, a la Creu Alta.

La trobada també ha servit per fixar el full de ruta de la formació per als propers dos anys amb la vista posada a tornar a entrar a l'Ajuntament en les properes eleccions municipals, el 2023. Feminisme, ecologisme, treball i formació seran els principals eixos programàtics dels comuns durant aquesta etapa.

Des de SeC reivindiquen que treballaran a favor dels drets, el republicanisme i "l'antifranquisme del PSUC, d'ICV-EUiA i d'Unitat pel Canvi, amb dignitat i des de la fraternitat". També remarquen que "cal superar la lamentable fragmentació de les esquerres a les passades eleccions municipals i fer possible la candidatura forta i unitària d'esquerres que necessita la gent treballadora per defensar els seus interessos".

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top