Ciutat

La Gran Gala Solidària de Mans Unides i Càritas omple La Faràndula

Més de sis-centes persones van assistir diumenge a l’acte solidari

Un moment de la Gran Gala Solidària, diumenge / CEDIDA

Èxit absolut. La Gran Gala Solidària de Mans Unides i Càritas va reunir dissabte a La Faràndula més de sis-centes de persones que, a més d’ajudar les entitats, van gaudir de les actuacions de desenes de músics, dansaires i cantants. En total, van participar a l’esdeveniment fins a 200 artistes, entre integrants de corals, ballarins i concertistes.

Entre les entitats que van participar a la gala hi havia el Cor Amics de l’Òpera de Sabadell, la Coral Cants al Vent, la Coral Cantasons, el Cor Acords, l’Esbart Sabadell Dansaire, l’Escola de Dansa Mònica Escribà, Sabadell Sardanista i un quartet de corda de l’Orquestra Simfònica del Vallès, que va interpretar melodies de pel·lícules famoses. Un dels moments més impactants de la nit va ser la interpretació de les òperes Nabucco i La Traviata.

L’acte va estar conduït per la periodista de Catalunya Ràdio Marina Romero, i va comptar amb la col·laboració dels actors Sergi Mateu i Jordi Boixaderas. Entre d’altres, també hi van intervenir la presidenta Càritas Sabadell, Rosa Roig, la presidenta de Mans Unides, Concepció Cabanes, i el regidor d’Acció Social i Habitatge, Eloi Cortés. L’esdeveniment va durar unes tres hores i, segons els seus impulsors, va deixar el públic molt satisfet.

Comentaris
To Top