Ciutat

A 118 km/h per la Gran Via de Sabadell

El tram final de la Gran Via de Sabadell / GOOGLE MAPS

La Policia Municipal ha denunciat un conductor que aquest dilluns conduïa gairebé triplicant la velocitat màxima a Sabadell. Concretament, l'home pilotava a 118 km/h per la Gran Via, en el tram del carrer de Domènech i Montaner, on hi ha la benzinera cap a l'aeroport.

Els fets, a més, van passar a plena llum del dia, a les 12.46 h, moment de màxim trànsit en una de les artèries principals de la capital vallesana. El tram, com a la majoria de la ciutat, estava limitat a 50 km/h.

Publicitat

Els agents van instruir a l'home, de 46 anys, les diligències judicials corresponents per un delicte contra la seguretat viària.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top