Diners

L’empresa ripolletenca Proquimia Cosmetics inicia la seva expansió a França amb perfums d’alta gamma

L’empresa Proquimia Cosmetics, amb seu a Ripollet, ha iniciat la seva expansió comercial a França amb la fabricació de perfums d’alta gamma. La companyia ha elaborat 56 tipus de diferents de perfum –home i dona– per a un important grup empresarial francès que seran comercialitzats en aquest país.

Mitjançant aquest projecte, Proquimia Cosmetics incrementarà un 35% la seva penetració comercial a França, on fins ara només havia venut productes de cosmètica. Per poder fer aquest pas endavant, la companyia ha invertit durant els últims set mesos mig milió d’euros en diferents millores tècniques i logístiques per al desenvolupament de la divisió de perfumeria.

El director general de Proquimia Cosmetics, Joan Serra, ha explicat que “és molt difícil i complex penetrar a França en el sector de la perfumeria, però afortunadament, i després d’un intens treball, hem arribat a assolir el nostre objectiu”. En aquest sentit, Serra ha afegit que ara cal “consolidar-lo i ampliar-lo”.

La companyia de Ripollet fabrica anualment 9 milions d’unitats de cosmètics i perfumeria al seu centre de producció. L’any passat va tancar la seva facturació en 5 milions d’euros. Amb una plantilla de 42 treballadors i unes instal·lacions de més de 5.000 metres quadrats, ha mantingut enguany una evolució semblant a la de l’exercici anterior.

Comentaris
To Top