Publicitat
Ciutat

Els mercats busquen com atraure els joves

Repassem diverses iniciatives per afrontar el futur

Mercat Central de Sabadell / ÓSCAR ESPINOSA

El tancament del Mercat de Campoamor, previst per a l’any 2020, ha sacsejat el món botiguer. I és que els nous hàbits de consum afecten el comerç tradicional i l’obliguen a replantejar-se com s’han d’adaptar a les noves demandes de la clientela. Radiografiem fins a 19 mesures que han pres els mercats municipals arreu de l’Estat. Atraure el públic jove i garantir el relleu de clientela és l’objectiu prioritari. Un repte per als mercats de Sabadell: Central, Creu Alta, Torre-Romeu i Merinals. (Per una millor lectura des d’un telèfon mòbil recomanem tenir-lo amb pantalla horitzontal)

Publicitat

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top