CASTELLAR

El cinema arriba als pessebres de Castellar

De tota la comarca, una de les exposicions més innovadores de pessebres és, probablement, la de Castellar del Vallès. Aquest any, el fil conductor de l’exposició és el cinema. Així doncs, les escenes bíbliques queden representades per personatges  d’algunes de les pel·lícules més vistes dels darrers anys. N’hi ha de tota mena, des de clàssiques fins a recents. Star Wars, Harry PotterThe Kid de Charles Chaplin, o, per exemple, Allò que el vent s’endugué són alguns dels films representats en la quinzena de diorames que es podran veure fins al 2 de febrer.

El repte del Grup Pessebrista de Castellar d’aquest any és arribar a les 10.000 visites. Una xifra que intentarà aconseguir, també, amb una exposició del Club Cinema Castellar anomenada Viatge a l’interior d’una pel·lícula. Es tracta d’una mostra de fotografies del rodatge de La plaça del Diamant, a més de material utilitzat. 

Pessebre temàtic de l’any passat / CEDIDA

Comentaris
To Top