Publicitat
Castellar del Vallès

Una nova discoteca obre aquest divendres a Castellar del Vallès

Revel estarà oberta els divendres i dissabtes / Piqsels

Els divendres i dissabtes hi haurà una nova opció d’oci nocturn a Castellar del Vallès per als majors de 18 anys. Serà la discoteca Revel, que obre les portes aquesta setmana amb l’intèrpret dominicà Súper Kenny “La Nueva Escuela”.

El local, amb capacitat per a mig miler de persones, estarà situat al carrer Capcir, al polígon industrial El Pla de la Bruguera. L’oferta que ofereix la discoteca en la sessió dels divendres, orientada a un públic més jove, és sobretot música de reggaeton. Els dissabtes, per altra banda, predominarà el techno i el house, de la mà d’artistes amb més trajectòria. La millor opció per arribar-hi, des de Sabadell, és a través de la línia d’autobús nocturn N65.

Publicitat
Comentaris
To Top