Oci i cultura

Confirmen Pep Ambròs a la segona temporada de la sèrie ‘Hache’, que es gravarà en part al Vallès

Pep Ambròs és l’advocat Julio Senovilla a la sèrie que emet la plataforma Netflix / CEDIDA

La sèrie ‘Hache’ tindrà continuïtat. Després d’estrenar-se simultàniament a prop de 190 països –a causa de la gran distribució de Netflix–, els espectadors de la primera temporada tindran l’oportunitat de veure l’evolució d’aquesta trama ambientada a la Barcelona dels anys 60.

Una segona part en què també continua l’actor sabadellenc Pep Ambròs (1987). “Només puc dir que sí que hi ha segona temporada, que s’estrenarà l’any 2020 i que hi surto”, diu, en conversa amb aquest diari. Constarà de sis capítols d’una durada aproximada de 50 minuts cadascun.

De fet, el rodatge dels nous episodis s’ha destapat en donar-se a conèixer que es buscaven figurants per a una de les noves localitzacions, concretament a Palamós (Baix Empordà). La gravació tindrà lloc en una finca privada ubicada al paratge de Castell.

Càsting a Terrassa

En tot cas, les imatges d’interior es gravaran novament al Parc Audiovisual de Terrassa. Tant és així que la productora Weekend Studio ha obert una convocatòria per a persones d’entre 16 i 70 anys de Terrassa i rodalia que vulguin fer el càsting de figurants.

Segons informa Canal Terrassa, es valorarà la formació teatral, els coneixements d’instruments musicals i de ball. De fet, la casa Soler i Palet serà novament escenari del càsting, que tindrà lloc els dies 13 i 14 de desembre.

En els darrers anys, el Parc Audiovisual ha acollit grans rodatges, com Operación Triunfo i la final espanyola per designar el candidat d’Eurovisió.

Comentaris
To Top