Ciutat

Impuls a la comunitat lectora a les biblioteques de Sabadell

Empar Moliner / CEDIDA

L’escriptora Empar Moliner serà la primera convidada a participar en un projecte de les biblioteques per impulsar la comunitat lectora a Sabadell. El projecte Els llibres i els dies: comunitat lectora de Sabadell vol promoure la lectura. La primera ses· sió tindrà lloc el dilluns vinent a les 19.30 h, a la Biblioteca Vapor Badia, i es titula El beuratge màgic.

Publicitat

A través d’aquestes sessions s’oferirà al ciutadà la possibilitat d’obrir debat sobre grans temes de la literatura a través d’una tècnica innovadora. Aquest projecte ve propiciat pel gran èxit que han assolit els clubs de lectura a Sabadell. Es farà una ses· sió per trimestre en què participarà un personatge rellevant de la cultura.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top