CERDANYOLA

El Camí de Justícia tornarà a rememorar la nit de Nadal més sagnant del Vallès

Un moment de Pedra i Sang / LOCALPRESS

La nit del divendres 20 de desembre, el Museu d’Història de Cerdanyola i el Museu-Monestir de Sant Cugat proposen rememorar uns fets que van succeir la nit de Nadal de 1350 amb una activitat nocturna que escenifica els fets que van portar al noble de Cerdanyola Berenguer de Saltells i altres personatge destacats de la comarca a assassinar a l'Abat Biure del Monestir de Sant Cugat en plena missa del gall.

La marxa nocturna sortirà del Museu de Ca n'Ortadó de Cerdanyola i arribarà al Monestir de Sant Cugat a on les persones participants gaudiran d'un petit sopar medieval i de la representació de l'obra de teatre Pedra i sang, que escenifica l'assassinat de l'Abat Biure amb tocs d'actualitat. Aquest any, a la representació hi tornarà a haver presència cerdanyolenca amb l’actuació de Ramon Sauló fent del monjo Cellerer, i com a a membres del cor Estrella Ocaña i Àlvar Roda.

L'activitat requereix d'inscripció prèvia i les places seran assignades mitjançant un sorteig. Les inscripcions s'han de fer entre el 12 i el 18 de desembre abans de les 12h a l'Ateneu de dilluns a divendres de 9h a 21h o per telèfon al 935 804 500. Les 45 places disponibles s'assignaran a partir del número que hagi sortit al sorteig.

El punt trobada de la marxa nocturna serà el Museu de Ca n'Ortadó de Cerdanyola a les 18:45h i la tornada es farà amb autocar cap a les 24h, quan s'acabi la representació de l'obra a la sala capitular del Monestir de Sant Cugat. Es recomana a les persones participants que duguin calçat adequat per a caminar i una lot. L'activitat, organitzada pels dos museus i gratuïta, està recomanada per a majors de 10 anys.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top