Publicitat
SANT QUIRZE

Acord perquè el barri de Les Fonts formi part de Terrassa

Jordi Ballart i Elisabeth Oliveras, presentant l'acord / CEDIDA

S’ha forjat un acord històric perquè la part santquirzenca del barri de Les Fonts s’integri completament a Terrassa. Així ho van comunicar els respectius alcaldes dels municipis, Elisabeth Oliveras i Jordi Ballart, dijous passat.

Abans que aquest acord es converteixi en una realitat, però, haurà de superar un procés que s’espera que culmini el 2022. Serà necessari que la voluntat de les dues administracions passi pels respectius plens municipals de desembre i, posteriorment, es rebi l’aprovació per part de la Generalitat. Només d’aquesta manera els 2.300 veïns que ara viuen al nucli urbà passaran a ser terrassencs.

“La realitat territorial, l’optimització de recursos, l’eficiència de treballar sota una administració i, especialment donar resposta als anhels expressats per la ciutadania de Les Fonts ens ha portat a posar fil a l’agulla a una realitat que fa anys que demanda posar solució a aquesta anomalia territorial que suposa que un barri amb identitat pròpia estigui dividit entre dos municipis”, va expressar Oliveras. Al seu torn, Ballart va assenyalar que “és un avenç molt beneficiós tant per als veïns, que històricament han patit per accedir a serveis públics essencials, com per als ajuntaments, per la dificultat de poder prestar-los els serveis de manera eficient”. S’han format dues comissions, presidides per les alcaldies, que es reuniran periòdicament per fer seguiment del procés.

Publicitat
Comentaris
To Top