Publicitat
Ciutat

El CAP de la Concòrdia acull una exposició itinerant sobre voluntats anticipades

Diferents suports verticals de l'exposició sobre voluntats anticipades / CEDIDA

El centre d'atenció primària (CAP) de la Concòrdia acull des d'aquest dilluns, 9 de desembre, una exposició itinerant sobre les voluntats anticipades. Es tracta d'una mostra organitzada per l’Institut Català de la Salut que pretén apropar a la ciutadania aquesta eina per decidir amb autonomia sobre la seva pròpia salut.

L’objectiu de l’exposició és sensibilitzar tant els professionals sanitaris com la població en general de tot el territori de l’àrea metropolitana nord –on pertany Sabadell– sobre el dret d’autonomia del pacient i la utilitat de deixar redactat un document en què s’explica per endavant quin tractament mèdic es vol rebre. Paral·lelament, la mostra permet obrir un espai de reflexió sobre el dret a una mort digna i el principi ètic i legal de l’autonomia del pacient.

Publicitat

Les voluntats anticipades són instruccions que una persona major d’edat i en plenes facultats pot donar al seu metge per fer constar quin tipus d’atenció mèdica voldria rebre al final de la vida en cas de trobar-se en una situació d’incapacitat per prendre decisions i comunicar-se.

L’exposició consta de diferents suports verticals i estarà instal·lada al CAP Concòrdia (plaça de Sant Agustí, s/n) fins al proper 20 de desembre.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top