Oci i cultura

Homenatge infantil a Joan Brossa

Obres moderenes d'homenatge a Brossa, corresponents a una altra exposició / VICTÒRIA ROVIRA

Demà dimecres s’inaugura al Casal Pere Quart l’exposició que recull la feina feta pels alumnes dels Tallers Infantils d’Art de l’Escola Illa, durant el primer trimestre del curs. El treball que es fa enguany en aquests tallers versa sobre el centenari de l’Any Brossa, amb motiu del centenari del naixement d’aquest reconegut poeta, dramaturg i artista plàstic català.

Sota el títol ‘Tocar el dos o l’art de desaparèixer’, l’exposició es podrà visitar fins al proper 8 de gener del 2020 i hi podem trobar un recull sobre les investigacions dels alumnes en referència al procés de creació de la poesia. A més, també han construït una maqueta amb preguntes que surten del cos sobre els grans dilemes universals. Joan Brossa (1919-1998) va estar molt vinculat al grup d’artistes de Sabadell que als anys 1980 van refundar l’Escola Illa.

L’Escola Illa, de fet, ofereix quatre tallers cada any, amb una durada d’octubre a juny, i s’adrecen a diverses franges d’edats: de 6 a 7 anys, 8 i 9, 10 i 11, i de 12 a 16, en sessions d’una hora i mitja setmanals, un dia a la setmana. Illa Oberta – Tallers d’Art introdueix l’alumnat en el món de l’art per mitjà dels seus tallers de dibuix, fotografia, art per infants, ceràmica, gravat, vitrall i moda, entre molts altres.

Comentaris
To Top