Ciutat

El trencament d'una canonada provoca una fuita de gas al Centre

El carrer de les Paus, on va haver-hi la fuita / GOOGLE MAPS

Uns treballs al Centre de Sabadell van provocar el trencament d'una canonada de gas, fet que va donar pas a una fuita. Els fets van passar dimarts a les 13.14 h a l'alçada del número 49 del carrer de les Paus, al Centre.

Concretament, el trencament el va provocar de manera fortuïta un operari que netejava un dipòsit. Els bombers van haver d'actuar per tapar la sortida de gas fins que van arribar els operaris de la companyia del gas, que van reparar la fuita.

Publicitat

Sortosament no es van haver d'atendre persones per intoxicació, i tampoc es va haver d'evacuar ningú.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top