Ciutat

Atenció per la intensitat del vent previst per a aquest divendres

El Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) ha emès un avís pel fort vent que es preveu aquest divendres a Sabadell. Si aquest dijous ja s’ha començat a notar, aquest divendres la previsió és que la intensitat arribi a 5 sobre 6 fins a les 18 h.

El vent bufarà de component oest moderat amb ratxes fortes o molt fortes, sobretot al centre de la jornada. Puntualment el vent pot ser extremadament fort, en especial al prelitoral i a l’àrea de Sabadell.

Pel que fa al cel, fins a mig matí estarà entre mig i molt ennuvolat per núvols alts i mitjans. A partir de llavors, la nuvolositat minvarà i quedarà assolellat. Pel que fa a la temperatura, la mínima serà de 8-9 ºC, mentre que la màxima se situarà entre els 16 i 17 ºC.

Consells davant el vent previst per a les properes hores

Comentaris
To Top