Oci i cultura

L’Embassa’t tornarà el 12 i 13 de juny i ja ven entrades

Ambient a La Bassa de Sant Oleguer, a l'edició de l'any passat / CEDIDA

L’Embassa’t ha anunciat aquest matí la seva 12ª edició pels dies 12 i 13 de juny de 2020. El festival, com sempre, tindrà lloc a la zona esportiva de La Bassa de Sant Oleguer. Des de l’organització pronostiquen que el cartell serà “eclèctic, de música alternativa i electrònica local, nacional i internacional”. Tot i així, encara no han donat a conèixer el cartell musical. És per això que les primeres entrades i abonaments que han posat a la venda, avui, tinguin un descompte respecte les tarifes habituals. Es poden comprar aquí.

La dotzena edició de l’Embassa’t enceta una segona dècada, sent una consolidació d’un dels esdeveniments puntals dins l’escena alternativa del país. Segons expliquen des de la organització, “es tracta de reafirmant-se en els nostres principis, revindicant el nostre espai propi i orgull d’estil”. A banda d’oferir noms atractius de la música actual, L’Embassa’t intentarà vetllar perquè es compleixi “la pariat” tant en els estils com en el gènere, amb un line up en amb ampla presència de dones.

Ambient a La Bassa de Sant Oleguer, a l’edició de l’any passat / CEDIDA

També aposta per incorporar mesures que contribueixin a reduir l’impacte ambiental de l’esdeveniment, conscients de que encara queda un gran camí per recórrer. Enguany es seguirà apostant per proveïdors locals i pels productes de km0 als seus foodtrucks, així com per l’ús de packaging biodegradable tant a la zona de menjar com a les barres, on només s’utilitzen vasos reutilitzables. A més, es fomentarà l’ús del transport públic per assistir a l’esdeveniment.

Comentaris
To Top