Publicitat
EDITORIAL

Marató per les malalties minoritàries

La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio és un projecte solidari d’un èxit extraordinari. En 29 edicions s’ha convertit en la gran festa de la solidaritat de Catalunya i és el programa que més recapta a l’Estat. Cada cop més, La Marató genera una mobilització massiva a tot el territori, i l’acompanyen una quantitat incomptable d’actes de suport per potenciar la recaptació. I els resultats són, com ja s’intueix, realment espectaculars: l’edició del 2018, el rècord, va captar més de 15 milions d’euros per la lluita contra el càncer.

L’edició d’enguany, que se celebra demà diumenge, està dedicada a les malalties minoritàries, i Sabadell hi participa tant amb projectes com amb activitats. El Taulí espera obtenir fons per tirar endavant fins a 5 projectes, i és que la causa no li és aliena: atén anualment 2.000 pacients afectats per malalties minoritàries (tant, que algunes afecten només 1 persona de cada milió), té controlades entre 200 i 300 malalties i està especialitzat en 4 àrees. També l’Institut de Biotecnologia i Biomedicina de la UAB presentarà dos projectes. Sabadell demostrarà la seva solidaritat des de les 8 h fins a les 17 h del diumenge, amb activitats de tot tipus que faran que aquest any els afectats per malalties minoritàries no estiguin sols.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top