EL TEMPS

L’Ajuntament abaixa les banderes pel vent

Banderes baixades a l'Ajuntament de Sabadell / ALBERT SEGURA

Les banderes de l’Ajuntament de Sabadell han estat tot el cap de setmana baixades. Es tracta d’una mesura que es duu a terme en senyal de dol per tots els actes de terrorisme i atemptats contra les llibertats que es duu a terme tots els dijous.

Aquest cap de setmana, però, la raó no ha estat aquesta. Divendres mateix es va optar per mantenir les banderes baixades per evitar que quedessin afectades per les fortes ventades registrades a la ciutat.

Banderes baixades a l’Ajuntament de Sabadell / ALBERT SEGURA

De fet, l’Ajuntament va anunciar divendres la suspensió de totes les activitats esportives previstes per avui a l’aire lliure i recomana no anar a parcs infantils ni tampoc a espais amb arbrat pel fort vent. A més, els serveis municipals van contactar amb els centres educatius perquè els infants no surtin al pati.

El Comitè d’Emergències, integrat per responsables de diversos serveis municipals, regidors i regidores i presidit per l’alcaldessa, Marta Farrés, es va reunir divendres per valorar les actuacions de l’Ajuntament en relació amb l’episodi de vent que ha afectat la ciutat. Entre les decisions preses hi constava  suspendre les activitats esportives a l’aire lliure previstes des de divendres a dissabte.

Comentaris
To Top