Esports

Hidalgo: "Els primers 15-20 minuts han estat els millors que hem fet aquí a casa"

Antonio Hidalgo, durant el partit davant el Prat / Ll. Franco

Les reaccions del tècnic Antonio Hidalgo després de la victòria davant l'AE Prat per 3 a 0.

Guió del partit: "Ha estat un partit molt complet, en què crec que els primers 15-20 minuts han estat els millors que hem fet aquí a casa. Hem trobat esquenes, hem atacat espais i només ens ha faltat el gol. A partir d'aquí ens ha costat una mica més, però el domini ha estat igual. Al davant hem tingut un equip que està molt ben treballat, amb un entrenador que treballa bé en unes condicions que no són fàcils i que a fora de casa competeix molt bé".

Paper Edgar i Aarón: "L'Edgar ens dona moltíssim. A part del gol, que és molt important per a un davanter, ens dona pausa, claredat, sap interpretar quan ha d'anar a l'espai... està a un bon nivell, però hem de continuar".

Nou victòries, cinc consecutives a casa: "Cada cop queda menys per arribar al final de la primera volta. Estem fent un gran treball i els jugadors es deixen la pell als entrenaments. A més, els jugadors que han arribat tard estan interpretant aquestes situacions. Estem contents amb el partit d'avui, amb els tres punts, avui a gaudir i demà a pensar en el Lleida".

El debut del Jurgi: "El Jurgi ho ha passat malament. Al principi de temporada no tenia minuts. Va patir una lesió i per a un jugador és una situació molt difícil".

Primer duel a casa defensant el lideratge: "Defensar el lideratge a casa és un al·licient. La classificació està molt ajustada i fàcilment et poden passar 4 o 5 equips. Hem de tenir mesura perquè els rivals del nostre costat no paren de guanyar. Hem de fer un últim esforç abans de l'aturada perquè el Lleida ens ho posarà molt i molt difícil.

Publicitat

Edgar: "El gol ha arribat en un moment clau"

Edgar ha estat gran protagonista amb un golàs de falta que ha obert la llauna. "Estic content perquè el gol ha arribat en un moment clau. Havíem fet una molt bona primera part, amb bones ocasions, però sense marcar. L'1-0 ens ha donat tranquil·litat per a la segona part. Jo ara tinc una gran confiança, la que em dona el míster cada setmana. Jugar amb el cap net és fonamental per a mi."

Edgar Hernández també s'ha alegrat pel seu company Boris Garrós. "Estic content per ell perquè és molt bon nano i ho necessitava. Ara també estarà amb més confiança. Aquí necessitem els gols de tothom. El lideratge? Ara segueix sent anecdòtic, però això significa la recompensa al bon treball que estem fent des de l'inici de temporada. També és clau el suport de l'afició, sobretot en alguns moments difícils dels partits".

Boris Garrós: "Els gols sempre són importants"
Boris Garrós també estava molt satisfet amb la seva estrena, per partida doble. "Fins ara no havia pogut jugar i els gols, per a un davanter, són sempre importants". Sobre un rumor que apuntava la seva possible marxa en el mercat d'hivern, Garrós s'ha mostrat categòric: "No sé d'on ha sortit això. Ha estat una sorpresa. Ni el club m'ha dit res ni jo tinc gens d'interès a fer-ho. Aquest capítol està tancat".

Jurgi Oteo: "M'he sentit força bé"
L'altra cara positiva ha estat el debut de Jurgi Oteo després de la seva greu lesió. "És el moment que estava esperant des de fa mesos. Ha estat molt dur i ara només toca seguir treballant perquè el míster segueixi confiant en mi. He sortit en un moment bo, amb el partit encarrilat. M'he sentit força bé. També és senzill perquè tots sabem a què juguem. Lideratge per Nadal? Això seria maco, sortirem amb moltes ganes el pròxim dissabte davant el Lleida".

El Sabadell guanya amb solvència i recupera el lideratge (3-0)

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top