Ciutat

El Sallarès i Pla es convertirà en el primer institut escola de Sabadell

La ciutat de Sabadell comptarà a partir del curs que ve amb el seu primer institut escola. Es tracta del centre Sallarès i Pla, que acollirà els ensenyaments d’educació infantil, primària i secundària.

Situat al barri de Campoamor, el centre educatiu incorporarà a partir de setembre alumnes d’ESO, convertint-se en el primer centre públic de la ciutat que acull aquest tipus de format. Ara per ara, els alumnes que acaben el seu cicle educatiu en aquesta escola salten als instituts Ribot i Serra, Les Termes o el Narcisa Freixas. Ara, però, l’ensenyament secundari se centrarà en aquests mateixos centres, amb l’excepció del Ribot i Serra, que concentrarà els esforços en la Formació Professional.

A l’àrea vallesana, també es crearan nous instituts escola a Sant Quirze del Vallès, a Montcada i Reixac, a Terrassa i a Sant Cugat.

Comentaris
To Top