Publicitat
Diners

Educa Borràs aconsegueix refinançar-se

Planta d'Educa Borràs, a Sant Quirze del Vallès / Wikipedia

La firma de joguines Educa Borras, amb seu a Sant Quirze de Vallès, ha aconseguit refinançar el seu deute a través de 13 bancs. D’aquesta manera supera el preconcurs de creditors que va presentar el passat mes d’octubre.

Segons avança La Vanguardia, la firma ha acordat amb les entitats financeres allargar a set anys el pagament del gruix del seu deute a curt i mitjà termini, que s’eleva als 26 milions. L’empresa resol definitivament, així, els problemes de liquiditat derivats d’una estructura financera inadequada.

D’aquesta manera, la firma ha rebut bones notícies a les portes de Nadal, la campanya anual més intensa. Nascuda al 2000 per la fusió d’Educa Sallent i Borràs Plana, factura uns 40 milions i té 250 treballadors.

Publicitat
Comentaris
To Top