Publicitat
Ciutat

Els mercats Central i de la Creu Alta reparteixen paneres i lots de Nadal

Els guanyadors del lots del Mercat Central reben el premi / CEDIDA

Els mercats Central i de la Creu Alta han repartit aquests dies 17 paneres i lots nadalencs,  als clients que han participat en el sorteig que fan cada any per aquestes festes nadalenques.

El Mercat de la Creu Alta ha repartit 12 paneres per un valor de dos mil euros. Durant la campanya de Nadal del mercat, els paradistes han donat butlletes als compradors per participar en el sorteig d’aquests lots nadalencs. En total -i segons fonts del mercat- s’han repartit unes 20.000 butlletes. El sorteig va tenir lloc divendres 20 de desembre, i el mercat s’ha posat en contacte amb els guanyadors. A més dels lots, el 13 de desembre també es van rifar 50 vals de descompte de 40 euros cadascún.  

Les guanyadores de les paneres del Mercat de la Creu Alta, riuen contentes /CEDIDA

Per la seva banda, el Mercat Central va fer la rifa el dissabte 21 a les 13 hores, i ahir dilluns a les 18h van lliurar els lots, valorats amb 250 euros, als cinc guanyadors, amb qui es van posar en contacte directament des del mercat. La gerent del mercat, Cristina Santmartí, va explicar que van “esperar fins a l’últim moment perquè tothom tingués pogués participar-hi”. En aquest mercat municipal també s’han repartit prop de 25.000 butlletes els dies que ha durat la campanya comercial.

Publicitat
Comentaris
To Top