Publicitat
Ciutat

El ‘Paper de Ceba’ més nadalenc ja és a les llibreries

La portada del cinquè número del ‘Paper de Ceba’ / D.S

Paper de Ceba amb regust nadalenc. I un punt interestel·lar. El cinquè número de la publicació –que ja és a les llibreries– ve farcit d’històries sobre el Nadal a Sabadell; però també inclou dues històries ambientades a l’espai: Objectiu: la Lluna i Quinto!.

Coincidint amb les festes, també es posa a la venda una caixa de col·leccionista per guardar tots els exemplars publicats fins ara, amb un preu de 9 euros. La caixa també pot comprar-se amb els cinc números publicats a dins. El paquet complet es pot adquirir per un total de 33 euros.

La primera de les històries de l’edició és Objectiu: la lluna, en la qual s’explica la història real de com Sabadell va participar –en certa manera– en l’arribada de l’home a la Lluna. El guió és obra del periodista del Diari de Sabadell P. J. Armengou i les il·lustracions són de l’autor de Capablanca i la versió en còmic d’El Capitán Alatriste, el castellarenc Joan Mundet.

Una altra historieta espacial del número és Quinto!, en la qual David Navarro –il·lustrador i professor de l’Escola Joso– es pregunta què passaria si un extraterrestre aterrés a Sabadell per aquestes dates i descobrís el joc sabadellenc per antonomàsia de les festes. Seguint amb la temàtica nadalenca, DaniZAR publica L’Ambaixador Reial, una història emotiva sobre malaltia i esperança, ambientada al Campament Reial de Sabadell.

A més de dibuixant, l’autor és impulsor del segell d’autoedició AfterCOMICS. Quan vingui el fred, de Toni Térmens i María José Piñol, és un altre dels còmics disponibles. Es tracta d’una història preciosa de records i amistat, amb riuades i nevades hivernals de teló de fons.

Finalment, El fantasma de Can Feu, de Manel Cruz, aporta una petita dosi d’humor a l’edició, amb el castell més famós de Sabadell –i el seu curiós inquilí– com a protagonistes. La cirereta del pastís: la portada de Mado Peña. El cinquè Paper de Ceba, ja a la venda!

Publicitat
Comentaris
To Top