Diners

El Grup Busquets crea una línia de moda infantil

La seu del Grup Busquets, especialitzat en articles de papereria, en una imatge d’arxiu / LLUÍS FRANCO

Nins, Fun & Kids. Aquest és el nom de la nova col·lecció de moda infantil que ha llançat el Grup Busquets. L’empresa sabadellenca especialitzada en articles de papereria ha creat aquesta línia especialitzada en motxilles, estoigs i bosses, material pensat per a criatures d’escola bressol i infantil. Aquest llançament s’emmarca dins del pla estratègic del grup, que pretén créixer un 5% anual fins al 2021, just quan se celebri el centenari de la fundació de la companyia.

El director d’expansió del Grup Busquets, Joan Reixach, ha assenyalat que a l’hora de dissenyar els accessoris, “s’ha treballat amb material resistent, que aguanta bé la rentada i el ritme de les criatures. També s’han buscat colors vius i alegres, amb alguns dels seus personatges preferits”. En aquest sentit, Reixach ha afegit: “Ens preocupa la funció i la forma dels nostres productes i mirem que siguin el màxim de versàtils i pràctics alhora”. La producció s’ha centrat en quatre dissenys: els coets espacials de Nins Rocket, els amorosos pandes de NinsPanda, els dinosaures de Nins Dino i les ballarines de Nins Ballet.

El Grup Busquets distribueix una vintena de marques, entre pròpies i exclusives. Ara, vol potenciar la presència de les marques pròpies i les representades a nous mercats. A més, vol continuar donant suport a noves línies de negoci en els seus mercats històrics. “El moment actual que viu la companyia i el gran valor de les marques ens fa disposar de gammes estratègiques de productes per assolir creixements”, apunta Reixach. “I tot plegat, mitjançant la segmentació de mercats, que dona seguretat als nostres socis del negoci retail, i les bones condicions comercials per a la distribució”, destaca el directiu.

Exporta a cinquanta països

El Grup Busquets exporta a 50 països i compta amb 3.000 punts de venda a l’Estat espanyol, França, Itàlia, diferents països llatinoamericans, l’Orient Mitjà i l’Àsia.

L’empresa, de quatre generacions, comercialitza un ampli ventall de motxilles, estoigs, maletes i complements, entre d’altres. Cada any renova 10.000 productes (articles escolars, objectes de regal i targetes, entre altres). A més, és la distribuïdora exclusiva dels productes infantils Santoro Gorjuss per a Espanya, Portugal i Andorra.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top