Publicitat
Oci i cultura

Gabriel Rufián i Diana Riba presenten avui el llibre de vinyetes que Raül Romeva va dibuixar durant el judici

La Llar del llibre acull avui (19 h) la presentació de Des del banc dels acusats (Ara llibres). Es tracta d’un volum que recull els dibuixos realitzats per Raül Romeva, exconseller d’Afers Exteriors de la Generalitat, durant el judici al que es va sotmetre l’any passat arran del referèndum de l’1 d’Octubre.

Una de les vinyetes dibuixades pel propi Romeva / CEDIDA

Romeva es troba actualment tancat a la presó de Lledoners (Bages), fet pel qual el llibre serà presentat per la seva dona i alhora eurodiputada d’ERC Diana Riba. Estarà acompanyada per Gabriel Rufián, líder dels republicans al Congrés espanyol. Raül Romeva ha fet dels seus dibuixos una manera d’expressar-se, de comunicar les seves conviccions, de recollir les impressions quan es viu privat de llibertat.

Aquest llibre reuneix els esbossos fets durant els mesos del judici al Tribunal Suprem. No són ni una crònica ni un diari. Són fragments d’un procés en blanc i negre, sovint amb un punt d’humor, que aporten un testimoni valuós viscut en primera persona i des del banc dels acusats.

Publicitat
Comentaris
To Top