Diners

Plametall buscarà oportunitats de negoci a 26 països per a 125 empreses

El Centre Metal·lúrgic, empresa que organitza el Plametall
El Centre Metal·lúrgic, empresa que organitza el Plametall / CEDIDA

Plametall, la plataforma de promoció internacional del sector del metall ha presentat la seva proposta de missions comercials dins del Programa de Promoció Internacional 2020. El pla de missions per aquest any preveu 16 viatges a un total de 26 països amb l’objectiu que les empreses metal·lúrgiques facin prospecció de nous mercats, aprofitin noves oportunitats de negoci o tanquin projectes de cooperació tecnològica.  Aquesta plataforma és gestionada pel Centre Metal·lúrgic, la Unió Empresarial de Metal·lúrgica de Terrassa, i la Unió Patronal de Metal·lúrgica de Barcelona.

La primera missió serà del 30 de març al 4 d’abril a Rússia. A partir d’aquest moment s’iniciarà el programa amb viatges a Algèria, la Costa d’Ivori i el Senegal, el Brasil i el Perú, Kazakhstan i Uzbekistan, Costa Rica i Mèxic, Myanmar i Tailàndia, la Xina, Kenya i Etiòpia, Egipte i el Líban, els Estats Units, el Japó, Cuba, Equador i Colòmbia, els Emirats Àrabs i Oman i l’Índia.

Empreses participants

Durant el 2019 van participar en aquest programa un centenar d’empreses. La previsió per al 2020 és que més de 125 empreses del sector del metall participin en aquestes missions. En alguns casos, aquestes companyies s’iniciaran en la seva activitat exportadora. En d’altres, diversifiquen o consoliden els seus mercats. Si més no, les missions inclouen la realització d’entrevistes amb clients potencials i la selecció de representants, socis o distribuïdors.

Comentaris
To Top