Ciutat

FOTOS: Comencen a canviar els testos dels arbres del Passeig

L’Ajuntament de Sabadell ja ha començat a canviar els grans testos dels arbres que hi ha al passeig de la Plaça Major, al Centre de Sabadell, per uns de més grossos. L’objectiu, especifiquen en un comunicat, és que els exemplars que ara hi ha plantats puguin viure amb més terra i, per tant, en millors condicions.

Publicitat

Canvi de testos dels arbres del Passeig / D.S.

Operaris canviant els testos del Passeig / D.S.

De l’actuació, que tindrà lloc entre aquest dimarts 14 i el dijous 16 de gener, entre les 8 del matí i les 17 h de la tarda, la farà AmbitecSorigué, que és l’empresa que s’encarrega del manteniment d’aquests exemplars arboris. És possible que mentre es faci aquest canvi es produeixi alguna lleugera afectació de trànsit al Passeig.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top