Diners

Sabadell Comerç Centre i el Gremi d’Hosteleria s’alien per unificar quotes

Signatura de l'acord / CEDIDA

Sabadell Comerç Centre i el Gremi d’Hostaleria de Sabadell i comarca han signat un acord de col·laboració per facilitar la integració de les quotes de les dues entitats. La firma l’han dut a terme els seus presidents i Josep Maria Porta  i Jordi Roca.

Una quota única de 34 euros permetrà que les empreses puguin ser associades a les dues entitats de forma simultània i gaudir de tots els avantatges i serveis que ofereixen cadascuna d’elles. Els socis de Comerç Centre veuran reforçats els serveis relacionats amb l’assessorament, gestió i formació especialitzada amb el món de l’hostaleria, i el sector de la restauració podrà participar de les campanyes que organiza periòdicament Comerç Centre, així com accedir als serveis d’informació continuada, promoció a xarxes socials, gestió de subvencions o convenis per tiquets de pàrquing i publicitat, que ofereix Comerç Centre.

A banda d’aquests serveis directes i campanyes, Sabadell Comerç Centre i el Gremi podrán abordar plegats aspectes més estratègics com la planificació i gestió de l’espai públic, les terrasses, l’accessibilitat, la mobilitat o deixalles, entre altres.

Publicitat
Comentaris
To Top