Publicitat
Ciutat

La Generalitat fa servir una imatge de Sabadell per assegurar que la qualitat de l’aire a Tarragona és bona després de l’explosió

La xarxa s’ha revoltat aquest dimecres després que el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, hagi publicat una fotografia al seu compte de Twitter per garantir que s’estan prenent les mesures corresponents per assegurar que la qualitat de l’aire és bona a Tarragona després de l’explosió d’aquest dimarts. El problema rau en el fet que la imatge que utilitza a la piulada per explicar-ho no és de Tarragona, ni tan sols de Reus: concretament és de la Gran Via de Sabadell.

“Des de Territori estem fent un seguiment de la qualitat de l’aire del Camp de Tarragona i els valors detectats estan dins de la normalitat, similars als de la resta de dies”, ha piulat Calvet. La imatge que acompanya el text, però, és la de l’estació que la Generalitat utilitza per mesurar l’aire a la capital vallesana. I és fàcilment identificable, perquè compta amb l’escut de la ciutat.

A conseqüència, han estat diversos els usuaris que han retret al conseller la utilització d’aquesta imatge.

Amb tot, ja són tres les persones mortes en l’accident químic de Tarragona d’aquest dimarts a la tarda.

Publicitat
Comentaris
To Top