Ciutat

Sabadell se suma al dol per les víctimes de l’accident químic de Tarragona

L’Ajuntament de Sabadell s’ha sumat als dia de dol que s’ha decretat per l’accident químic de dimarts a Tarragona, on hi van morir un total de tres persones. Dues d’elles eren treballadors de la fàbrica, situada a la Canonja, i la tercera era un home que vivia a Torreforta, que va morir per l’impacte d’una planxa que formava part de la coberta del recinte que va explotar.

La Generalitat va decretat dos dies de dol per ahir i avui, però el fet de convocar-los a la tarda va fer que molts consistoris ho fessin directament avui. Per aquest motiu, les banderes de l’Ajuntament onegen a mig pal, un fet que cada dijous es repeteix a la capital vallesana.

La Generalitat fa servir una imatge de Sabadell per assegurar que la qualitat de l’aire a Tarragona és bona després de l’explosió

Comentaris
To Top