Publicitat
Diners

El Grup Torres Pradas i Joaquim Badia, Premis Floc de Llana 2019

Imatge de l'interior de la fàbrica del Grup Torres Pradas / CEDIDA

El Grup Torres Pradas i Joaquim Badia rebran avui el premi Floc de Llana 2019, que lliura el Gremi de Fabricants de Sabadell. L’acte, que s’emmarca dins dels actes de commemoració de la festivitat de Sant Sebastià –patró de l’entitat–, tindrà lloc a les 19.30 h a la seu de l’entitat al carrer Sant Quirze.  El Gremi de Fabricants també reconeixarà la Federació d’Associacions de  Veïns de Sabadell (FAVS) i a Misioneras de Jesús, María y José.

Aquests guardons són reconeixements a empreses, persones i entitats per la seva trajectòria rellevant en el sector tèxtil i en els àmbits econòmics, social i cultural representats a Sabadell. En aquest sentit, el Gremi ha premiat a l’empresa tèxtil Grup Torres Pradas per la seva trajectòria creixent des del 1975 i “pel seu compromís amb la indústria, amb la creació de llocs de treball i la preservació del medi ambient“.

Pel que fa al Floc de Llana a Joaquim Badia, l’entitat ha valorat “el seu compromís amb el desenvolupament social, cultura i econòmic de Sabadell i per la seva manera de fer i de ser, sempre constructiva, col·laboradora i amable”.

A més, el Gremi ha volgut reconèixer la FAVS, que ha celebrat el seu 50è aniversari treballant per la comunitat i per la cohesió de l’entramat veïnal del municipi. També es farà un reconeixement i una donació social a la congregació de caràcter benèfic Misioneras de Jesús, María i José “per la seva labor social de suport  a les famílies en l’educació dels seus fills en la llar d’infants Mare de Déu del Pilar”.

Rosvi Moix, la nova presidenta del Gremi de Fabricants de Sabadell, s’estrenarà en el lliurament de premis. L’acte començarà a les 19.30 h amb la conferència Un nou pacte social per facilitar un creixement econòmic, a càrrec de Jordi Alberich. L’any passat, els guardonats van ser l’empresa tèxtil Lanitex S.A., l’Associació de professionals del tèxtil i Josep Maria Benaul.

Publicitat
Comentaris
To Top