EL TEMPS

VÍDEO: Nit de llamps a Sabadell en ple temporal Glòria

Sabadell, de nit sota la llum d'un llamp / ALBERT SEGURA

La nit de dimarts ens deixa una estampa de llum entre la foscor, concretament la dels llamps que han enlluernat una matinada passada per aigua. La forta tempesta, un rega meteorològic més del temporal Glòria, amb puntes d’aiguat intens sobre Sabadell, ha estat acompanyada per un espectacle de llamps i trons.

Tot plegat ha estat acompanyat d’un vent intens que ha mantingut la sensació de fred a l’exterior, i que ha fet que l’aigua anés de cantó en moltes ocasions.

Imatge del radar meteorològic de dimarts / METEOCAT

Aquest dimecres el vent es mantindrà ferm, així com la pluja, però el temporal començarà el tram final d’afectació a casa nostra. El vent, però se seguirà fent notar a Sabadell, sobretot al matí, amb una força d’1 sobre 6. Dimarts es va registrar un cop que va arribar als 75,6 km/h a les 20.31 h.

Pel que fa a la pluja, s’espera a qualsevol punt de matinada, i seran més continuades de matinada i a la tarda, d’intensitat entre feble i moderada, i s’acumularan quantitats entre poc abundants i abundants. De fet, es preveu que al final del període a Sabadell s’hagin acumulat uns 100 l/m2. Puntualment, la precipitació anirà acompanyada de tempesta, sobretot al matí i al vespre, i podrà anar acompanyades de fang o neu granulada.

La temperatura mínima quedarà semblant, mentre que la màxima seran lleugerament més alta.

Comentaris
To Top