Diners

Movento s’expandeix al Vallès Oriental amb l’obertura d’un nou concessionari Hyundai a Granollers

Les noves instal·lacions de Granollers s’ubiquen a l’avinguda de Puigcerdà número 14
Les noves instal·lacions de Granollers s’ubiquen a l’avinguda de Puigcerdà número 14 / cedida

Movento, la branca del grup d’origen sabadellenc Moventia dedicada a la mobilitat privada, fa un pas més i obre un nou concessionari Motorprim a Granollers. D’aquesta manera, expandeix la seva activitat a la comarca veïna, el Vallès Oriental. El concessionari, de la marca Hyundai, genera dotze llocs de treball i ofereix serveis de venda i postvenda en un local de més de 4.000 metres quadrats.

Fonts de Movento destaquen que el centre és sostenible mediambientalment pel seu disseny basat en l’aprofitament de la llum natural i la tecnologia d’il·luminació amb sensors. “Estem convençuts que els clients se sentiran com a casa i que les noves instal·lacions tindran una gran acollida”, assegurava el gerent de Motorprim, Lluís Conesa. A banda, el local gaudeix d’una zona d’exposició de vehicles nous i d’ocasió amb una vuitantena de cotxes en estoc.

Així, Motorprim arriba a una comarca on fins ara no tenia presència i expandeix la seva àrea d’influència. “És una zona estratègica on fins ara només hi érem amb Sarsa”, detalla el president de Moventia, Miquel Martí. El grup ja és actiu al Vallès Occidental, Barcelonès Nord, Maresme, Bages i a Osona.

A Sant Cugat

Aquesta branca de Moventia també inaugurarà unes noves instal·lacions de Sarsa Skoda a Sant Cugat del Vallès, on Sarsa ja comercialitza Volkswagen.

Comentaris
To Top