Ciutat

Tancats els parterres de la plaça de Sant Roc perquè arrelin les flors i la gespa

L'Ajuntament de Sabadell ha tancat els parterres de la plaça de Sant Roc perquè les flors i la gespa puguin arrelar correctament. El precinte és temporal, d'un mes i mig aproximadament. "El fet de trepitjar aquest espai no ha permès que arrelessin la gespa i les flors", remarca el consistori en els cartells informatius que acompanyen el recinte tancat.

Publicitat

Els parterres de Sant Roc, tancats / D.S.

Els parterres de Sant Roc, tancats / D.S.

Des de l'Ajuntament demanen a la ciutadania que faci un bon ús de l'espai públic. Les flors i la gespa les van començar a col·locar el 2 de desembre passat amb la intenció que també se'n posin a altres llocs de la ciutat.

L’Ajuntament enjardina els parterres de la plaça de Sant Roc

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top