Ciutat

Millora l'estat de salut de la dona atropellada per una bicicleta a Sabadell

L'estat de salut de la noia de 30 anys que es trobava en estat greu després que una bicicleta la va atropellar mentre circulava per la vorera dimarts a Sabadell millora. Els fets van passar dimarts a les 11.35 h a l'alçada del número 98 de la ronda Zamenhof.

Segons han detallat fonts policials al Diari de Sabadell, la noia va patir ferides que van obligar a traslladar-la a l'hospital Parc Taulí amb pronòstic greu. Hi van intervenir dues unitats de la Policia Municipal i dues del Sistema d'Emergències Mèdiques.

Un cop a l'hospital, però, el seu estat ha millorat, sense que se n'hagin donat més detalls. Les mateixes fonts asseguren que s'elaborarà l'informe corresponent per determinar les possibles responsabilitats del ciclista.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top