Oci i cultura

Sortegem un pack familiar per l’espectacle ORBITAL de LaSala Miguel Hernández

/ CEDIDA

El Diari de Sabadell i LaSala Miguel Hernández sortegem un pack familiar (4 entrades) per a la pre-estrena de l’espectacle ORBITAL de la companyia Farrés Brothers.

És un espectacle per a majors de 6 anys que es podrà veure en aquest espai de la Roureda diumenge 9 de febrer a les 18 h.

Per a participar al sorteig ens heu de seguir a Instagram, @diaridesabadell, i comentar la imatge del sorteig, la mateixa que encapçala aquest article. Ens podeu explicar, per exemple, per què voleu les entrades o amb qui hi voleu anar. Farem el sorteig aleatòriament i anunciarem el guanyador divendres 6 de febrer i aquest podrà recollir les entrades a taquilla el mateix dia 9 de febrer.

View this post on Instagram

LaSala Miguel Hernández i el Diari de Sabadell sortegem un pack familiar (4 entrades) per a la pre-estrena de l’espectacle ORBITAL de la companyia Farrés Brothers. És un espectacle per a majors de 6 anys que es podrà veure en aquest espai de la Roureda diumenge 9 de febrer a les 18 h. Per a participar al sorteig ens heu de seguir a Instagram, @diaridesabadell, i comentar la imatge del sorteig, la mateixa que encapçala aquest article. Ens podeu explicar, per exemple, per què voleu les entrades o amb qui hi voleu anar. Farem el sorteig aleatòriament i anunciarem el guanyador divendres 6 de febrer i aquest podrà recollir les entrades a taquilla el mateix dia 9 de febrer. ? Cedida #Sabadell #LaSala #Orbital #Teatreinfantil #sorteig

A post shared by Diari de Sabadell (@diaridesabadell) on

Farrés Brothers van fer un viatge interestel·lar dins d’un globus (Tripula). Ara plantegen una nova expedició fins a tocar els satèl·lits. Coneixent la seva sensibilitat, en aquest viatge hi haurà un repte, algun prejudici a superar.

Farrés Brothers diverteix a la vegada que allibera, amb les seves propostes senzilles i alhora ben convincents.  Un satèl·lit és un cos celeste que gira al voltant d’un planeta. Com la Lluna. Pujarem a un coet, aquest cop, Brothers?

Comentaris
To Top