Ciutat

Millores a les línies de bus de Sabadell

Passatgers esperant l'autobús, al carrer de les Valls / VICTÒRIA ROVIRA

El ple de Sabadell abordarà aquest dimarts la millora de les línies 4, 14 i 44 de Transports Urbans de Sabadell. Concretament, s’aplicarà el reforç d’un vehicle addicional durant 5 hores i mitja durant les tardes dels dies feines, amb l’excepció del mes d’agost.

La mesura permetrà resoldre els endarreriments que es registren a dia d’avui, a la vegada que mantenir les sortides de la línia 14 de Can Roqueta als minuts i 5 i 35, amb l’objectiu de coincidir amb les sortides dels treballadors de les empreses que hi ha al polígon en torn de tarda.

Seguiu l’actualitat de la ciutat a través del Telegram del Diari de Sabadell

La millora suposarà una inversió de 65.053 euros. A banda, TUS també invertirà 41.000 euros en renovar el tren de rentat de les seves instal·lacions.

Pugen els senzills, baixen els mensuals

Comentaris
To Top