Publicitat
Oci i cultura

L’Escola Illa aprèn a la 080 BCN Fashion

El ‘showroom’ de la passarel·la és un bon parador per als valors emergents / CEDIDA

Enguany tampoc han faltat els alumnes de l’Escola Illa d’art i disseny a la 080 Barcelona Fashion, que ha tingut lloc al Recinte Modernista de Sant Pau de Barcelona entre dilluns i dimecres. 

Públic a la passarel·la de la 080 / CEDIDA

La 080 Barcelona Fashion, que celebra dues edicions anuals, és la passarel·la de moda catalana que fomenta la projecció del disseny amb denominació d’origen i potencia el seu segell diferenciador, en la qual es dona molta importància a les marques i dissenyadors emergents.

La participació de l’alumnat i el professorat del cicle formatiu d’Estilisme d’Indumentària de l’Escola Illa ha estat en tres graons. Per una banda, alguns dels alumnes del mateix cicle han fet de vestidors i vestidores dels models i les models que han sortit a escena. Per una altra banda, tots ells i totes elles han assistit com a públic a les desfilades, que sempre resulten inspiradores. I, en tercer lloc, alguns alumnes de l’Illa han participat en l’anomenat Espai Escoles, en el qual els centres educatius de disseny i moda de Catalunya presentaven una selecció de les tesines del curs anterior a l’open area de l’esdeveniment. 

‘Constant fight’

De l’Escola Illa s’exposa el projecte final de Mercè Gallego, Constant fight. “Una col·lecció que vol reflectir els sentiments universals d’opressió, angoixa i esperança a partir d’una obra d’art i de la interpretació personal”, explica la dissenyadora. Utilitza teixits sintètics, línies treballades i estampats personalitzats amb missatges que fan referència a aquests sentiments.

D’entre els artistes consolidats que han desfilat en aquesta edició del 080 Barcelona Fashion podem destacar Txell Miras, Custo Barcelona, Oscarleon, Avellaneda i Pablo Erroz, entre altres. 

Publicitat
Comentaris
To Top