Publicitat
Ciutat

Cuixart podria sortir de la presó per anar a treballar

Jordi Cuixart sortint de Lledoners / EFE

Jordi Cuixart podria sortir cada dia de la presó per anar a treballar. La Junta de Tractament de la presó de Lledoners estudia avui si li concedeix a ell i a Jordi Sànchez aquesta opció, que suposa flexibilitzar del segon grau penitenciari.

Es tractaria de l’aplicació de l’article 100.2 del reglament penitenciari, que es pot fer efectiu un cop ja s’ha completat un quart de la condemna per sortir de la presó. En el cas de Cuixart seria per treballar, mentre que en el de Sànchez seria per dur a terme tasques de voluntariat.

L’aplicació de l’article seria immediat, de manera que podrien sortir de la presó divendres mateix. No obstant, la Fiscalia pot recórrer la mesura, moment en què l’Audiència de Barcelona tindria la darrera paraula.

Publicitat
Comentaris
To Top