Ciutat

Neix una taula d’entitats per proposar un projecte pel mercat de Campoamor

Vuit organitzacions veïnals, socials i culturals han creat la Taula d’Entitats del Mercat, un espai per debatre i proposar un projecte pel futur del mercat de Campoamor. Es tracta d’una iniciativa que neix per debatre, amb l’Ajuntament de Sabadell, quin serà el projecte que finalment ocuparà l’espai del mercat, que té un futur encara incert.

Es tracta d’una taula formada per Associació La Taca: lleure i cooperació; Associació del Poble del Sud de Sabadell; Associació de Veïns de Campoamor, de la Creu de Barberà i d’Espronceda, el Centre Social L’Obrera, la Colla de diables Sentinelles d’Arkëmis i la Plataforma Recuperem l’Espai Comú.

Segons exposen en un comunicat, la voluntat de la taula és que es “mantingui activitat comercial alhora que s’ofereixi un espai per impulsar-ne la vida social i cultural“. El que seria un punt intermedi entre la proposta de l’actual govern de construir-hi una sala polivalent i pisos de lloguer social i la demanda de l’Associació del Poble del Sud de revitalitzar el mercat.

“No pot existir una vida de barri sense comerç de proximitat ni espais físics on entitats i veïnat puguin construir projectes conjunts”, defensa la Taula d’Entitats del Mercat. Així mateix, fa una crida als diversos col·lectius de la zona a participar en la taula. D’altra banda, les entitats han aprofitat per agrair la “predisposició de l’Ajuntament de Sabadell” a convocar un “espai de diàleg”.

El Mercat de Campoamor no tanca el 31 de març

Comentaris
To Top