Ciutat

FOTOS: Més de dos-cents veïns a la calçotada del Casal Popular El Tallaret

Calçotada tallaret
Una colla d'amics a la calçotada organitzada pel Tallaret a la plaça de la Creu Alta / VICTÒRIA ROVIRA

Més de dos-cents veïns s’han trobat aquest dissabte a la plaça de la Creu Alta per celebrar una calçotada, emmarcada en bon ambient i música. Com gairebé sempre, per a la gran majoria l’àpat és l’excusa per reunir-se i fer comunitat: “La idea és fer actes que facin barri, i també reivindicar l’espai públic, mentre no tenim el local, que s’està rehabilitant”, explicaven des del Casal Popular El Tallaret, l’associació que ha organitzat la cita, sobretot plena de jovent d’entitats de la zona. De fet, els diners recaptats de la jornada es destinaran a les obres que s’estan duent a terme a l’espai.

Ha estat la vuitena edició de la calçotada que, en aquestes dates de l’any, celebra l’entitat autogestionada, formada per l’Associació de Veïns, Llamps i Trons, l’Esplai la Branca, Diables i Banyetes de la Creu Alta i, també del barri, els Gegants i Grallers.

“És un acte que està molt consolidat pel Casal Popular, és de les primeres calçotades que es fan de la temporada a Sabadell”, apuntaven des de l’organització. A més, la jornada ha comptat amb l’actuació musical de Keren Angel y los Pejigueros, que ha ofert registres molt variats, entre els quals reggae, rumba i reggaeton.

Comentaris
To Top