Publicitat
Ciutat

Part de la Rambla, a les fosques

Una avaria en el sistema de distribució d'energia acaba de deixar a les fosques una part de la Rambla de Sabadell. Operaris d'Endesa treballen en aquests moments a la zona afectada, per tal de solucionar la incidència. Entre els comerços afectats es troben Druni, una oficina de la Caixa i la botiga Intecat. També es troba afectada la Biblioteca Vapor Badia.

Publicitat

Botigues com Druni han tancat abans d'hora per culpa de l'apagada / CEDIDA

Tot i així, l'avaria està molt delimitada geogràficament, ja que els carrers contigus sí que tenen llum. Des d'Endesa confirmen que l'hora prevista per recuperar la normalitat serà les 22.28 hores d'aquesta nit. "O abans", afegeixen.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top