Publicitat
Ciutat

Plantada d’arbres i esmorzar, aquest diumenge al Parc Agrari

Una finca del Parc Agrari, en una imatge d'arxiu / LLUÍS FRANCO

La 12a Festa del Parc Agrari de Sabadell i la 13a Festa de l’Arbre de la UES se celebraran aquest diumenge, 16 de febrer, al Parc Agrari per defensar la natura i el rodal, així com donar a conèixer els productes agrícoles que s’hi fan. L’organització va a càrrec de l’Ajuntament i la Unió Excursionista de Sabadell.

A partir de les 10.30 h començarà la plantada d’arbres i un esmorzar amb coca i xocolata ecològica. Seguidament, hi haurà animació amb les Bruixes del Nord i els Gegants de la Creu Alta, un taller de cistelleria, jocs i una demostració de cuines solars, entre altres propostes.

Accés lliure i gratuït

La inscripció és gratuïta i oberta a tothom i tindrà lloc el mateix dia al punt de recepció. Es recomana portar guants, roba i calçat adequat. A la festa s’hi ha convidat també els centres públics i privats de primària, secundària, educació especial i escoles bressol, les AMPAs i les entitats de lleure de Sabadell.

Com arribar-hi?

Per accedir a l’espai s’ha de fer per l’entrada est de la finca del Parc Agrari (plànol), venint pel costat de Can Gambús i pel pont que travessa la ronda de l’Oest (amb transport públic, línia F4 de bus, parada de la carretera de Terrassa (Turina) o amb vehicle particular (aparcament a la ronda de Jean Monnet i carrer del Regne Unit amb Eslovènia, a tocar del pont).

Publicitat
Comentaris
To Top