Ciutat

FOTOS: Estudiants acampen a la plaça del Doctor Robert

Acampada d'estudiants

El Moviment Estudiantil de Sabadell (MES) ha organitzat una protesta per demanar llibertat i amnistia

El dissabte al migdia, desenes d'estudiants han muntat el seu campament a la plaça del Doctor Robert / Lluís Franco

El Moviment Estudiantil de Sabadell (MES) ha acampat aquest cap de setmana a la plaça del Doctor Robert, darrere l’Ajuntament. Llibertat i Amnistia, Prou Repressió i Autodeterminació, el camí és la lluita social! és la consigna de les desenes de joves que protagonitzen la protesta.

Els estudiants s’han traslladat des dels jutjats de Sabadell fins a la plaça del Doctor Robert, on han muntat el campament. Durant el primer dia d’acampada,s’han organitzat tallers, xerrades, debats i altres activitats.

Comentaris
To Top