Publicitat
Ciutat

Dos motoristes ferits en accidents de trànsit a Sabadell

Dos motoristes van resultar ferits dilluns en dos accidents de trànsit registrats a la ciutat aquest dilluns. El primer va passar ben d'hora, a les 7.00 h, a la confluència entre el carrer Garcilaso i la Via Massagué. En aquest cas, un autobús de la línia 1 i una moto van topar.

El motorista, un home de 40 anys, va ser traslladat per una ambulància del SEM a l'hospital Parc Taulí amb pronòstic lleu per a la seva valoració. Va intervenir-hi una unitat de la Policia Municipal.

El segon cas es va produir a les 17.00 h al carrer Casanovas i Bosch amb el carrer Estació, on es va registrar un accident de trànsit per encalç entre un turisme i una moto. El motorista, un home de 35 anys, va ser traslladat amb una ambulància del SEM al Taulí amb pronòstic lleu per a la seva valoració.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top