Publicitat
Ciutat

Anna Benavent, del Parc Taulí, premi Joan Clark a la Nit de les Telecomunicacions

Anna Benavent, en la recepció del reconeixement / TWITTER

Anna Benavent, directora d’Organització i Sistemes d’Informació de la Corporació Sanitària Parc Taulí, ha estat distingida amb el Premi Joan Clarke CIO, que s’ha lliurat aquest dilluns en el marc de la 25 Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica. Es tracta d’uns reconeixements atorgats per l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya.

La Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica és l’acte institucional pioner i de referència del sector de les Telecomunicacions i Tecnologies de la informació, celebrat a Barcelona des de l’any 1995. Suposa un punt de partida de les activitats del sector a Barcelona i la primera trobada de networking de l’any entre professionals, empreses, administració pública, associacions i institucions del sector TIC.

La cerimònia de lliurament ha comptat amb la participació de l’conseller de Polítiques Digitals de la Generalitat, Jordi Puigneró, el secretari d’Estat de Telecomunicacions i Infraestructures digitals, Roberto Sánchez, la tinenta d’alcaldessa d’Agenda 2030 de l’Ajuntament de Barcelona, ​​Laia Bonet, i el president delegat de l’Àrea d’Innovació de la Diputació de Barcelona, ​​Josep Arimany.

Amb el premi es distingeix la tasca duta a terme per Benavent en la corporació sanitària sabadellenca, un reconeixement que busca visualitzar la contribució de les dones en el món de l’enginyeria TIC. En la gala també s’ha retut homenatge al conseller delegat de Cellnex Telecom, Tobías Martínez, que ha rebut aquest dilluns el premi d’Honor.

Publicitat
Comentaris
To Top