Publicitat
EDITORIAL

El mèrit de la política

Que la política és l’art d’arribar a acords és una expressió (de les moltes que se li apliquen) que no per molt utilitzada deixa de ser certa, i a la política sabadellenca els acords no són estranys. Ahir, els grups municipals del PSC, Podem i Junts per Sabadell van demostrar que saben fer política. No era cap secret, i menys des de l’acord de les ordenances fiscals, que les converses per acordar el pressupost municipal, el primer del nou govern, estaven molt avançades.

I té molt mèrit. És un equilibri difícil en benefici de la ciutat, que de ben segur que ha necessitat un marge important de generositat política i personal per part dels tres components del pacte, i és un esforç que mereix el nostre reconeixement als equips negociadors. Farrés, Morell i Ciuró, les líders firmants de l’acord pressupostari, asseguren que aquest no és, encara, un acord de govern. Que volen anar pas a pas, i que el primer pas és aprovar efectivament el pressupost.

Publicitat

Tot respectant els ‘tempos’ interns de la política municipal, el pressupost que sorgeixi d’aquest acord –que esperem conèixer ben aviat– necessitarà un govern sòlid i estable que el gestioni.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top