Ciutat

Un mort en estavellar-se una avioneta de Sabadell a Navarra

Una avioneta que feia el trajecte entre Sabadell i Pamplona (Navarra) ha patit un accident i ha caigut en un polígon industrial de Noaín, a tocar de l’aeroport de Pamplona. Així ho han confirmat fonts d’AENA al Diari de Sabadell.

La Policia Foral ha assumit la investigació de l’accident, i tot i que no ha transcendit quantes persones hi viatjaven, les primeres informacions assenyalen que hi ha una víctima mortal. Segons avança La Sexta, el pilot de l’avioneta ha fet una trucada d’emergència alertant que tenia problemes en un motor.

Posteriorment, l’avioneta s’ha estavellat i després s’ha incendiat, concretament al polígon Mocholi de Noaín, just a tocar de l’aeroport de Pamplona.

Fins al lloc s’han desplaçat patrulles de la Policia Foral i Seguretat Ciutadana, efectius de bombers, ambulàncies així com la Guàrdia Civil.

Seguiu l’actualitat de la ciutat a través del Telegram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top