Publicitat
Ciutat

Sabadell Resisteix talla el carrer de Pi i Margall

Primera acció de Sabadell Resisteix / ALBERT ACÍN

Una cinquantena de persones han tallat aquesta tarda el carrer de Pi i Margall, a tocar de l’Eix Macià. La convocatòria l'ha fet el col·lectiu Sabadell Resisteix, que ha reunit un grup de persones que ha impedit el pas de vehicles.

Els concentrats han demanat la llibertat per als polítics independentistes empresonats, així com la independència de Catalunya. També han entonat cants com L’estaca durant la concentració, i s’han exhibit consignes i pancartes en la mateixa línia.

Publicitat

La concentració ha suposat el desplegament de dues patrulles policials, una dels Mossos d’Esquadra i una altra de Policia Municipal. Els manifestants han estat advertits que no tenien els permisos administratius per concentrar-se i que podien incórrer en una sanció administrativa.

L'acció imita altres que ja es duen a terme arreu del territori, com la que cada nit atura el pas de vehicles a l'avinguda Meridiana de Barcelona.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top